Logg inn   |  Opprett konto  
(0)
Norge
salomon nettbutikk
Hjem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur

Vi leverer elementer gjennom EMS, DHL og Fedex til de fleste land i verden, er EMS vår viktigste bud. De fleste ordre for lagervarer begynne bestillingsprosessen så snart online kjøp er fullført. Når vi sender pakken, vil vi sende deg sporingsnummer når den er tilgjengelig. Hvis det er en liten forsinkelse, må du ha mer tålmodighet.

Leveringstid

Vårt mål er å levere alle bestillinger innen 5-10 virkedager etter at betalingen er mottatt. I det usannsynlige tilfellet at dette ikke er mulig, for eksempel bestilt varer er utsolgt, vil vi sende deg til å informere deg om den sannsynlige forsinkelser. Vi gir International ekspresslevering over hele verden som kommer med en elektronisk sporingsnummer og trenger en signatur.

Vanligvis vil vi trenge 1-2 virkedager å behandle din bestilling og ordne forsendelsen. Bestillingen vil bli sendt ut neste dag, eller på andre dagen etter at betalingen har gått gjennom. I løpet av de travleste periodene, kan det ta 3-4 dager for oss å behandle din bestilling og sende den ut. Vanligvis kan du motta du bestille innen 6-9 virkedager totalt.

Vær oppmerksom på at leveringstiden er oppgitt på våre nettsider eller gitt av kundeservice representanter er bare beregninger. Vi vil gjøre vårt ytterste for å sikre at du får pakken i tide, men vi er ikke ansvarlig for frakt forsinkelser, noe som kan bli påvirket av transportøren, leveringssted, vær, ferier eller feil / mangelfull levering informasjon.

Avbestillinger

Hvis du har lagt inn en bestilling og ønsker å avbryte den, vennligst kontakt oss på vår service e-post adresse innen 8 timer etter at bestillingen, men vi kan ha å belaste deg et lite administrasjonsgebyr dersom du ikke kan tilby passende avbestillings grunner. Ikke fortvil! Selv etter 8 timer, vil vår vennlige kundeservice gjøre alt vi kan for å stoppe elementene blir prosessert og / eller levert, men det er ingen garanti for at vi vil være i stand til å avbryte den i tide.

Returer

Hvis du skal sende varen tilbake for refusjon / bytte, ta kontakt med oss ​​først. Vi kan bare bytte sko eller refundere pengene hvis du sender oss elementet i original stand (med den originale boksen og unworn utenfor).

Når du sender tilbake vennligst bruk innspilt levering. Legg ved faktura til boksen - det vil hjelpe oss å identifisere deg og prosess utveksling / refusjon raskere.

Vi refundere kostnaden ved å sende sko for refusjon / bytte bare hvis vi sendte størrelse / sko annerledes enn bestilt eller hvis vi har gjort noe feil. Ellers kunden betaler for ekstra leveringskostnad.

Vennligst merk: Det er kjøperne ansvar å kjøpe riktig størrelse / farge. Og vi vil ikke refundere penger for ekstra porto kostnader hvis skoene ikke passer deg eller fargen på elementet ser litt annerledes ut enn på skjermen.

Dataskjermer varierer i sin gjengivelse av farger. Farge du ser på skjermen er også avhengig av dine skjerminnstillinger.

Vi gjør vårt beste for å gi deg best mulig bilder av produktet, men fargen du ser på skjermen kan avvike noe fra den virkelige fargen. Mens beskrive farge, produsenter vi beskrivelse.

Det samme gjelder for størrelse beskrivelse: vi alltid følge produsentene beskrivelse. Hvis du er i tvil, ta kontakt med oss ​​før du kjøper varen
Copyright © 2019 www.dotdevstudio.com. Powered by Salomon nettbutikk